Zoelen
bannermobile

Arrangementen

Wil je je programma graag culinair aanvullen? Dat kan natuurlijk! Een lunch, een volle picknickmand of een onbeperkt diner buffet: we maken het met liefde voor je klaar!

VRD+ER

Escape Room + VR Dining

Een perfecte combinatie als je op zoek bent naar een middag uit en heerlijk eten in combinatie met een game: Escape Room XL & VR Dining! Eerst de Escape Room in, aansluitend dineren en tussendoor een gave VR game spelen! Totaalprijs €100,-!

Boek tickets
trouwen15

Escape Room + BBQ

Van zo’n heftige ervaring als de Escape Room XL krijg je trek. Gelukkig kun je gewoon lekker bij ons blijven eten. En niet zomaar eten… maar barbecueën! Op ons prachtige BBQ-plein kun je genieten van een onbeperkt BBQ buffet (acht verschillende soorten vlees, versgemaakte sausjes, salades en een heerlijk toetje).  €72,50 per persoon

Boek je tickets
foodtrucks5
foodtrucks2

BBQ upgrade: Food Trucks

Zin in een smakelijke aanvulling voor je BBQ? Dan zijn onze Food Trucks echt wat voor jou! De rijdende chefs laten je genieten van streetfoodsnacks waar je je vingers bij aflikt… Deze upgrade is mogelijk vanaf 50 personen of vanaf 750 euro. Vraag ons gerust naar de voorwaarden!

Party2

Escape Room + The Party

Dé combinatie voor een complete dag uit! Schuif na je Escape Room XL-avontuur aan voor een onbeperkt BBQ buffet. Leg vooral een goede bodem, want daarna is het tijd voor The Party: een avond all-in drinken, eten, The Almost Impossible Gameshow én feesten, van 19.00 uur tot 00:00 uur!  €100 per persoon

Boek Tickets
tapas

Op maat ...

Ben je na het zien van al die smakelijke opties tóch nog op zoek naar een ander arrangement? Denk dan eens aan een Kookworkshop in onze kookstudio of een BBQ Beach Lounge Party in onze Beachclub. Maar nóg gekker kan natuurlijk ook! Een groot feest op ons BBQ-plein met een live band? Regelen we! Je raadt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op en laat ons vooral met je meedenken!

Bekijk de volledige locatie
487

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.