Zoelen

WELKOM!

Het was ons doel om een spel te bouwen waar je zowel met hele grote als met kleine groepen terecht kan. Dat is gelukt: onze Escape Room XL biedt ruimte voor 180 personen tegelijk! Het is dus uit de hand gelopen… zelfs onze Russische interim lijkt het niet meer onder controle te hebben. Kun jij ons helpen om het mysterie op te lossen? Sommigen gingen je voor, maar… waar zijn ze gebleven?

Nieuwsgierig? Bekijk het mysterieuze filmpje …

Arseny

Aangenaam!

Mijn naam is Vladimir. Ik ben opgeleid om geheimzinnige situaties op te lossen. Dat is dé reden waarom ik hier ben aangesteld. Meestal slaagt mijn aanpak, maar wat ik hier ervaar is nieuw voor me. Ik begrijp het niet… Er gaan mensen naar binnen, maar er komt bijna niemand uit. Zou het aan die verdraaide puzzels, raadsels en codes liggen?

Ik heb je hulp dus dringend nodig. Denk jij wél te kunnen ontsnappen? Ik zal je persoonlijk ontvangen… én testen.

The Tube Overzicht

Durf je nog?

Het moge duidelijk zijn: we hebben je hulp nodig. Dit mysterie moet worden opgelost! Maar… durf je het nog aan? Wij denken dat je het kan. En de beloning zal groot zijn… Geniet na je ontspanning van onze prachtige locatie met bar, casino, Food Trucks, BBQ en nog veel meer. Je kunt na afloop dus lekker blijven eten en zelfs feesten tijdens The Party.

Bekijk arrangementen
Escape Room XL mannen met maskers

Teambuilding

Door de grootse opzet is onze Escape Room XL dé perfecte locatie voor je bedrijfsuitje. En al helemaal voor een goede portie teambuilding! Samen met je teamleden overwin je angsten, bundel je krachten en bereik je doelen. Vraag naar onze speciale teambuildingsarrangementen. Zo is je uitje meteen 100% WKR-proof!

Boek tickets
indoor

NOLI ERGO METUERE SED OBSCURI

Oftewel: wees niet bang in het donker! Én wij waarschuwen je: ben je jonger dan 12 jaar? Heb je last van claustrofobie of hartklachten? Of ben je zwanger? Dan raden we je af om de kamer in te gaan. Helemaal niet erg, want we geven je gewoon wat pittige alternatieve opdrachten!

Toerisme award uitreiking

TOERISME AWARD

Wát een moment: uit handen van de Burense burgemeester Jan de Boer kregen we de Toerisme Award Rivierenland 2016! De award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap dat zorgt voor promotionele versterking van de regio. Een geweldige prijs, waar we maar wát trots op zijn.

Naast deze bijzondere prijs verdienden we eerder ook al de MVO-Award en de titel Ondernemer van het Jaar!

Kamer 24

We hebben ons verbonden aan Kamer 24 - Film, een 20 minuten durende Nederlandse American Horror Story. In deze film zijn er rollen voor o.a. Peter Post (GTST) en Katarina Justic (ONM). We gaan ook kijken naar de mogelijkheden om het verhaal te gebruiken voor onze Escape Rooms zodat de film in het echt ervaren kan worden! Stay tuned!

Op de radio

Escape Room XL was op de radio! Mareen heeft onze Escape Room XL in Zoelen ondernomen en belde met Mattie & Marieke van Qmusic! Luister rechts het fragment vanaf 1:18. Gaaf!

Meer info
VEILIG BOEKEN EN BETALEN
 • logo1
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • logo6
 • rapidssl_seal-1
TE ZIEN EN TE HOREN BIJ
 • Radio 538
 • Slam FM
 • Sublime FM
 • 100% NL
 • Radio 10
485

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.